Pågen
Postat 11 oktober 2024

Driftsamordnare – Produktionsteknik Eftermiddag – till Pågen i Göteborg

Är du en strukturerad och handlingskraftig samordnare som vill utvecklas i ett framgångsrikt livsmedelsföretag? Är du en strukturerad drifttekniker som kan planera, prioritera och samordna tekniska insatser i rätt tid tillsammans med kollegor? Är du teknikern som kan skapa ett positivt arbetsklimat och som tryggt kan arbeta själv med felsökning, reparationer och underhåll? Då är du Driftsamordnaren vi söker.

Till Pågen Bageri i Göteborg söker vi en ansvarsfull och trygg Driftsamordnare för bageriets tekniska produktionsutrustning. Du kommer ansvara för samordningen av löpande tekniska insatser och planerat underhåll vilket innebär, förutom eget operativt teknikarbete, även samordning och koordinering av personal så rätt insats i rätt tid genomförs med kvalitet.

Tjänsten är tills vidare på heltid med omgående tillträde och dina arbetstider följer ett fast 4 dagars schema (sön 6:30-19:12 samt mån-ons 12:59 -20:45). Du erbjuds en betydelsefull, rolig och stimulerande ansvarsroll med förmånliga anställningsvillkor.

Läs mer om tjänsten och ansök här 

  • LinkedIn
  • E-post